Microplasticele din alimentația zilnică Microplasticele sunt particule de plastic cu dimensiuni mai mici de 5 mm, iar expunerea la acestea…
Remus Ștefureac demontează mitul mâncării din perioada comunistă Directorul general al INSCOP, Remus Ștefureac, a discutat în emisiunea „În fața…
Câtă carne este sigur să consumăm săptămânal fără a afecta sănătatea și mediul înconjurător? Un nou studiu realizat de cercetători…
Robert F. Kennedy Jr.: „Zahărul este o substanță toxică” Secretarul american pentru sănătate și servicii umane, Robert F. Kennedy Jr.,…
Sfaturi esențiale pentru o alimentație echilibrată de Paște Sărbătorile Pascale aduc mese îmbelșugate, dar și riscuri pentru sănătate, în special…
Superalimentul care calmează inflamațiile intestinale Leurda, cunoscută și sub denumirea de usturoi sălbatic, este o plantă erbacee care oferă multiple…
Spanacul: superleguma verde pentru sănătate Spanacul (Spinacia oleracea) este o plantă comestibilă cu frunze verzi, apreciată pentru conținutul său bogat…
Sign in to your account