Trigliceridele și sănătatea Trigliceridele sunt un tip de lipide (grăsimi) din sânge, utilizate de organism ca sursă de energie. Valorile…
Carnea și dieta globală: o viziune a experților O coaliție de aproximativ 100 de oameni de știință a concluzionat că…
Beneficiile consumului de afine Consumul zilnic al unei cantități mici de afine poate avea efecte semnificative asupra memoriei și funcției…
Strategii pentru îmbunătățirea nivelului de vitamina D în timpul iernii Obținerea unei cantități suficiente de vitamina D pe timpul iernii…
Murături fără sare: O opțiune sănătoasă pentru hipertensivi Murăturile fără sare oferă o alternativă acrișoară și sănătoasă, fiind aromatizate cu…
Strategii pentru îmbunătățirea memoriei O dietă bogată în grăsimi saturate și zaharuri adăugate poate afecta negativ hipocampusul, o regiune a…
Beneficiile consumului de banane pentru sănătatea plămânilor Bananele, care conțin aproximativ 100 de calorii fiecare, sunt o gustare sănătoasă și…
Sign in to your account