Caltaboș de casă – Secretul unui deliciu tradițional Ingrediente necesare pentru caltaboș de casă 500 g ficat de porc 500…
Rețeta Deliciului de Pere cu Ghimbir Ingrediente 2 kg pere bine coapte (dar ferme) 700 g zahăr (ajustabil după dulceața…
Pizzete cu carne Pizzete cu carne este un aperitiv delicios, originar din bucătăria libaneză, cunoscut sub denumirea de Fataier, și…
Zacuscă de fasole: rețeta tradițională Zacuscă de fasole este o pastă cremoasă și consistentă, ideală pentru iarnă, având o textură…
CNAS anunță: Pacienții pot obține medicamentele compensate fără rețetă tipărită Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a informat că…
Secretele micilor românești, turcești și sârbești Cosmin Dragomir, un specialist în gastronomie, a discutat despre originile și rețetele celor mai…
Sign in to your account